Τοποθετούµε σε αντικολλητικό ταψί µε λίγο λευκό κρασί και ψήνουµε σκεπασµένο για µιάµιση ώρα περίπου στους 170 °C. Τέλος, ξεσκεπάζουµε και ψήνουµε για 10 λεπτά ακόµη να πάρει χρώµα.
1kg µοσχάρι σε µεγάλες φέτες πάχους 1cm (λάπα/τράνς/κιλότο)
300g Γέµιση Xριστουγεννιάτικη (Κωδ. 55015)
70g Mαρινάτα Grill-Butter Style (Κωδ. 50643)
Χοιρινές µπόλιες
100g καπνιστό τυρί σε κύβους
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.