Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Βραζιλιάνικη σούβλα ανάμεικτη

Βραζιλιάνικη σούβλα ανάμεικτη

Ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο grill. Εναλλακτικά σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 170°C για 2 ώρες περίπου. Στο τέλος ξεσκεπάζουμε να πάρει χρώμα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

BBQ Dry

Argentina

ΥΛΙΚΑ

1kg πρόβειο μπούτι (Α/Ο)

1kg μοσχάρι chuck roll ή σπαλομπριζόλα (Α/Ο)

30g Μαρινάτα BBQ Dry (Κωδ. 51003)

10g Καρύκευμα Αrgentina (Κωδ. 40069)

50ml νερό

50ml λάδι

Κόκαλα από πλευρό ή μεταλλική σούβλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια (για κοντοσούβλι) και τα βάζουμε σε βαθύ σκεύος.
  2. Ετοιμάζουμε τη Μαρινάτα ΒΒQ Dry, ανακατεύοντας καλά με το νερό και το λάδι. Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να μαριναριστεί.
  3. Αφού απορροφηθεί η μαρινάτα περνάμε εναλλάξ ένα κομμάτι κρέατος (μοσχάρι & πρόβειο), προσπαθώντας το λίπος να βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά.
  4. Αναμειγνύουμε με λίγο λάδι το Καρύκευμα Argentina και το απλώνουμε στην επιφάνεια του κρέατος.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων