Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Γεμιστά κρεμμύδια mexican

Γεμιστά κρεμμύδια mexican

Ψήνουμε το φαγητό σκεπασμένο για περίπου 50 λεπτά στους 180°C, και επιπλέον 15 λεπτά αφού ξεσκεπάσουμε. Συμπληρώνουμε νερό αν χρειαστεί.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Salsa Dip

Τομάτας Professional®

Combi Mexico

ΥΛΙΚΑ

1kg κιμάς ανάμεικτος χοντροκομμένος

100g Salsa Dip (Κωδ. 55105)

125g Combi Mexico (Κωδ. 45535)

150g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)

100g καλαμπόκι (κονσέρβα)

100g κόκκινα φασόλια (κονσέρβα)

6-7 μεγάλα κρεμμύδια

30-40ml ελαιόλαδο

150g τυρί cheddar

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ενυδατώνουμε το Combi με 250ml νερό, προσθέτουμε τον κιμά, το λάδι, τον φρέσκο κόλιανδρο και ζυμώνουμε.
  2. Προσθέτουμε στραγγισμένα και ξεπλυμένα το καλαμπόκι και τα φασόλια, και ανακατεύουμε κι αυτά απαλά στο μείγμα του κιμά.
  3. Ανοίγουμε τα κρεμμύδια από πάνω με ένα μαχαίρι και με ένα κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό.
  4. Βάζουμε μια κουταλιά από το μείγμα του κιμά και έπειτα ένα κυβάκι από το cheddar. Προσθέτουμε από πάνω άλλη μια κουταλιά απ’ τον κιμά.
  5. Ανακατεύουμε τη σάλτσα Dip με τη Σάλτσα Professional και απλώνουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Τοποθετούμε τα κρεμμύδια από πάνω.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων