Ψήνουμε το φαγητό σκεπασμένο για περίπου 50 λεπτά στους 180°C, και επιπλέον 15 λεπτά αφού ξεσκεπάσουμε. Συμπληρώνουμε νερό αν χρειαστεί.
1kg κιμάς ανάμεικτος χοντροκομμένος
100g Salsa Dip (Κωδ. 55105)
125g Combi Mexico (Κωδ. 45535)
150g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)
100g καλαμπόκι (κονσέρβα)
100g κόκκινα φασόλια (κονσέρβα)
6-7 μεγάλα κρεμμύδια
30-40ml ελαιόλαδο
150g τυρί cheddar
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.