Τοποθετούμε σε γάστρα ή βαθύ ταψί με ένα ποτήρι λευκό κρασί και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170 °C σκεπασμένο. Ξεσκεπάζουμε 10 λεπτά πριν το τέλος να πάρει χρώμα.
1 1/2 kg χοιρινή σπάλα – ολόκληρο κομμάτι
90g Μαρινάτα Μουστάρδας (Κωδ. 50621)
300g Σάλτσα Forest (Κωδ. 55743)
100g σέλερι
100g καρότα
150g κρεμμύδια μικρά
200g μίνι πατάτες
Λίγo θυμάρι φρέσκο
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.