Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Γερμανικό χοιρινό ψητό (Schweinebraten)

Τοποθετούμε σε γάστρα ή βαθύ ταψί με ένα ποτήρι λευκό κρασί και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170 °C σκεπασμένο. Ξεσκεπάζουμε 10 λεπτά πριν το τέλος να πάρει χρώμα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μουστάρδας

Forest

ΥΛΙΚΑ

1 1/2 kg χοιρινή σπάλα – ολόκληρο κομμάτι

90g Μαρινάτα Μουστάρδας (Κωδ. 50621)

300g Σάλτσα Forest (Κωδ. 55743)

100g σέλερι

100g καρότα

150g κρεμμύδια μικρά

200g μίνι πατάτες

Λίγo θυμάρι φρέσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Δένουμε σφιχτά το κομμάτι με σπάγκο στο σχήμα που επιθυμούμε και μαρινάρουμε με τη Μαρινάτα Μουστάρδας.
  2. Κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα ισομεγέθη κομμάτια.
  3. Σε πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε τη Σάλτσα Forest και από πάνω τα λαχανικά και το θυμάρι.
  4. Τοποθετούμε τέλος το χοιρινό από πάνω.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων