fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Γερμανικό χοιρινό ψητό (Schweinebraten)

Τοποθετούμε σε γάστρα ή βαθύ ταψί με ένα ποτήρι λευκό κρασί και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170 °C σκεπασμένο. Ξεσκεπάζουμε 10 λεπτά πριν το τέλος να πάρει χρώμα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μουστάρδας

Forest

1,5kg χοιρινή σπάλα – ολόκληρο κομμάτι

90g Μαρινάτα Μουστάρδας (Κωδ. 50621)

300g  Σάλτσα Forest (Κωδ. 55743)

100g σέλερι

100g καρότα

150g κρεμμύδια μικρά

200g μίνι πατάτες

Λίγo θυμάρι φρέσκο

  1. Δένουμε σφιχτά το κομμάτι με σπάγκο στο σχήμα που επιθυμούμε και μαρινάρουμε με τη Μαρινάτα Μουστάρδας.
  2. Κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα ισομεγέθη κομμάτια.
  3. Σε πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε τη Σάλτσα Forest και από πάνω τα λαχανικά και το θυμάρι.
  4. Τοποθετούμε τέλος το χοιρινό από πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων