fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Γκιούλμπασι με τριλογία κρεάτων

Γκιούλμπασι με τριλογία κρεάτων

Τοποθετούμε το Γκιούλμπασι σε αντικολλητικό ταψάκι με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 1 1/2 ώρα σκεπασμένο στους 170οC. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά να καραμελώσει.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

BBQ Dry

Pesto λιαστής ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

500g μοσχάρι κιλότο

500g λαιμός χοιρινός

500g αρνί μπούτι ή σπάλα

30g Μαρινάτα BBQ Dry (Κωδ. 51003CL)

80g Pesto Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)

150g γραβιέρα σε κύβους

150g πιπεριές πολύχρωμες σε κύβους

50ml νερό

50ml λάδι

Σκέπη αρνίσια (εναλλακτικά χοιρινή)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια μπασίνα ετοιμάζουμε τη Μαρινάτα Dry σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
  2. Κόβουμε τα κομμάτια από το κρέας σε κύβους και τα ρίχνουμε στη μπασίνα με τη Μαρινάτα. Αφού απορροφηθεί η Μαρινάτα, προσθέτουμε το τυρί, τη λιαστή τομάτα και τις πιπεριές.
  3. Αφού μαλακώσουμε τις σκέπες σε άφθονο νερό με λίγο ξύδι, απλώνουμε σε ένα μπολ ένα κομμάτι και γεμίζουμε με το μείγμα των κρεατικών.
  4. Κλείνουμε με τη σκέπη και αναποδογυρίζουμε. Προαιρετικά, δένουμε με έναν σπάγκο περιμετρικά και αλείφουμε με πινέλο λίγο λάδι εξωτερικά για να μην στεγνώσει.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων