Τοποθετούμε το γκιούλμπασι σε αντικολλητικό ταψάκι με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 1 1/2 ώρα σκεπασμένο στους 170 °C. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά να καραμελώσει.
500g μοσχάρι κιλότο
500g λαιμός χοιρινός
500g αρνί μπούτι ή σπάλα
30g Μαρινάτα BBQ Dry (Κωδ. 51003CL)
80g Pesto Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)
150g γραβιέρα σε κύβους
150g πιπεριές πολύχρωμες σε κύβους
50ml νερό
50ml λάδι
Σκέπη αρνίσια (εναλλακτικά χοιρινή)
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.