Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Γκιούλμπασι με τριλογία κρεάτων

Γκιούλμπασι με τριλογία κρεάτων

Τοποθετούμε το γκιούλμπασι σε αντικολλητικό ταψάκι με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 1 1/2 ώρα σκεπασμένο στους 170 °C. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά να καραμελώσει.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

BBQ Dry

Pesto λιαστής ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

500g μοσχάρι κιλότο

500g λαιμός χοιρινός

500g αρνί μπούτι ή σπάλα

30g Μαρινάτα BBQ Dry (Κωδ. 51003CL)

80g Pesto Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)

150g γραβιέρα σε κύβους

150g πιπεριές πολύχρωμες σε κύβους

50ml νερό

50ml λάδι

Σκέπη αρνίσια (εναλλακτικά χοιρινή)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια μπασίνα ετοιμάζουμε τη Μαρινάτα Dry σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
  2. Κόβουμε τα κομμάτια από το κρέας σε κύβους και τα ρίχνουμε στη μπασίνα με τη Μαρινάτα. Αφού απορροφηθεί η Μαρινάτα, προσθέτουμε το τυρί, τη λιαστή τομάτα και τις πιπεριές.
  3. Αφού μαλακώσουμε τις σκέπες σε άφθονο νερό με λίγο ξύδι, απλώνουμε σε ένα μπολ ένα κομμάτι και γεμίζουμε με το μείγμα των κρεατικών.
  4. Κλείνουμε με τη σκέπη και αναποδογυρίζουμε. Προαιρετικά, δένουμε με έναν σπάγκο περιμετρικά και αλείφουμε με πινέλο λίγο λάδι εξωτερικά για να μην στεγνώσει.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων