Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ελασσονίτικο γαλλικής κοπής

Ψήνουμε όλο το ρολό σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα και 45 λεπτά περίπου.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Με Κρεμμύδι

Rub Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

1 ½kg χοιρινή παντσέτα με κόκαλο

60g Μαρινάτα με Κρεμμύδι (Κωδ. 50639)

20g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)

100g κασέρι σε φέτες

2 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης

80g φύλλα σπανάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Με το μαχαίρι καθαρίζουμε και φινίρουμε τα κόκαλα της παντσέτας και ιδανικά κόβουμε ώστε να έχουν μήκος περίπου 5cm.
  2. Το κομμάτι της παντσέτας το ανοίγουμε σαν ρολό και αλείφουμε εσωτερικά πολύ λίγη από τη Μαρινάτα με Κρεμμύδι και το Καρύκευμα Chimichurri.
  3. Απλώνουμε το σπανάκι, την πιπεριά Φλωρίνης και το κασέρι και κλείνουμε σφιχτά με το κόκαλο προς τα πάνω. Δένουμε με σπάγκο και μαρινάρουμε σε όλη τη επιφάνεια του ρολού.
  4. Προαιρετικά κόβουμε σε τεμάχια (chops).

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων