Ψήνουµε στους 170 °C για 50-60 λεπτά µέχρι να πάρει ροδοκόκκινο χρώµα.
1kg φιλέτο κοτόπουλο
150g Σάλτσα Τυριών (Κωδ. 55735)
100g Καραμελωμένο Κρεμμύδι (Κωδ. 55129)
15g Καρύκευμα Ακρόπολη (Κωδ. 42882)
1 κ. σ. Μαρινάτα Gold (Κωδ. 50623)
80g πιπεριά πράσινη
80g πιπεριά κόκκινη
400g φύλλο κουρού
100g σκληρό τυρί σε μικρούς κύβους ή τριμμένο
½ κ. γ. εστραγκόν
Λίγο μαύρο σουσάμι ή φρέσκο θυμάρι
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.