fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Εορταστικό μπουρέκι κοτόπουλο

Ψήνουµε στους 170 °C για 50-60 λεπτά µέχρι να πάρει ροδοκόκκινο χρώµα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ακρόπολη

Τυριών

Gold

Καραμελωμένο κρεμμύδι

ΥΛΙΚΑ

1kg φιλέτο κοτόπουλο

150g Σάλτσα Τυριών (Κωδ. 55735)

100g Καραμελωμένο Κρεμμύδι (Κωδ. 55129)

15g Καρύκευμα Ακρόπολη  (Κωδ. 42882)

1 κ.σ. Μαρινάτα Gold (Κωδ. 50623)

80g πιπεριά πράσινη

80g πιπεριά κόκκινη

400g φύλλο κουρού

100g σκληρό τυρί σε μικρούς κύβους ή τριμμένο

½ κ.γ. εστραγκόν

Λίγο μαύρο σουσάμι ή φρέσκο θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουµε σε κύβους το κοτόπουλο και καρυκεύουµε µε το Καρύκευµα Ακρόπολη.
  2. Ανακατεύουµε σε µια µπασίνα το κοτόπουλο µε τη Σάλτσα Τυριών, το Καραµελωµένο Κρεµµύδι, το τυρί, το εστραγκόν και τις πιπεριές, τις οποίες έχουµε ψιλοκόψει.
  3. Απλώνουµε το ένα φύλλο σφολιάτας σε ταψάκι και γεµίζουµε µε το µείγµα. Σκεπάζουµε µε το δεύτερο κοµµάτι σφολιάτας όλη την επιφάνεια (µπορούµε να κάνουµε κύκλους µε κουπάτ σε διάφορα µεγέθη).
  4. Κλείνουµε καλά στις άκρες. Για καλύτερο οπτικό αποτέλεσµα και για να µην ξεραθεί η σφολιάτα, απλώνουµε λίγη Μαρινάτα Gold µε πινέλο και ντεκοράρουµε µε θυµάρι ή σουσάµι µαύρο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων