Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Καρέ αρνάκι ελληνικό

ΚΑΡΕ ΑΡΝΑΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ψήνουµε στους 170°C για 30 λεπτά περίπου. Πριν το ψήσιµο τυλίγουµε τα κόκαλα µε αλουµινόχαρτο να µην καούν.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Καρύκευμα Décor κρέατος

Greek Herbs

Pesto λιαστής ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

1 µεγάλο αρνίσιο καρέ

18g Καρύκευµα Greek Herbs (Κωδ. 48186)

80g Πέστο Λιαστής Τοµάτας (Κωδ. 55654)

5g Καρύκευμα Décor Κρέατος (Κωδ. 42732)

80g τυρί κρέµα

50g φέτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουµε το καρέ στις άκρες κάνοντάς το γαλλικής κοπής.
  2. Φιλετάρουµε το κρέας (1cm) από το οστό, σαν ρολό.
  3. Καρυκεύουµε εσωτερικά µε το Καρύκευμα Greek Herbs.
  4. Σε ένα µπολ ανακατεύουµε το τυρί κρέµα, τη φέτα και το Πέστο Λιαστής Τοµάτας.
  5. Απλώνουµε κατά µήκος του καρέ το µείγµα.
  6. Τυλίγουµε προσεκτικά και δένουµε µε σπάγκο.
  7. Καρυκεύουµε και εξωτερικά µε το Καρύκευμα Greek Herbs και το Καρύκευμα Décor Κρέατος. Tοποθετούµε σε ταψάκι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων