Ψήνουµε στους 170 °C για 60 λεπτά περίπου. Πριν το ψήσιµο τυλίγουµε τα κόκαλα µε αλουµινόχαρτο για να µην καούν.
1 χοιρινό καρέ (3-4 πλευρά)
60g Μαρινάτα Grilled Pork (Κωδ. 50645)
50g Chutney Mango (Κωδ. 55072)
1 µεγάλο καρότο
1 τεμ. πράσο
1 τεμ. ρέβα
1 κοµµάτι λαρδί χοιρινό
2 φύλλα nori
1. Τριµάρουµε το καρέ στις άκρες κάνοντάς το γαλλικής κοπής.
2. Με το ειδικό εργαλείο για µήλα κάνουµε µπαστουνάκια τα λαχανικά. Εναλλακτικά, κόβουµε σε στικς µε το µαχαίρι.
3. Τυλίγουµε προσεκτικά ένα ένα τα στικς και σφιχτά σε πακετάκι µε το νόρι, και κολλάµε καλά µε λίγο νερό.
4. Ανοίγουµε από κάτω µε το µαχαίρι µια τσέπη στο χοιρινό και τοποθετούµε µέσα το «πακετάκι». Προσθέτουµε το Chutney Mango και κλείνουµε.
5. Μαρινάρουµε µε πινέλο µε τη Μαρινάτα Grilled Pork. ∆ένουµε µε σπάγκο.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.