fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Καρέ χοιρινό umami

Ψήνουµε στους 170 °C για 60 λεπτά περίπου. Πριν το ψήσιµο τυλίγουµε τα κόκαλα µε αλουµινόχαρτο για να µην καούν.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Grilled Pork

Μάνγκο

1 χοιρινό καρέ (3-4 πλευρά)

60g Μαρινάτα Grilled Pork (Κωδ. 50645)

50g Chutney Mango (Κωδ. 55072)

1 µεγάλο καρότο

1 τµχ. πράσο

1 τµχ. ρέβα

1 κοµµάτι λαρδί χοιρινό

2 φύλλα nori

 

1. Τριµάρουµε το καρέ στις άκρες κάνοντάς το γαλλικής κοπής.
2. Με το ειδικό εργαλείο για µήλα κάνουµε µπαστουνάκια τα λαχανικά. Εναλλακτικά, κόβουµε σε στικς µε το µαχαίρι.
3. Τυλίγουµε προσεκτικά ένα ένα τα στικς και σφιχτά σε πακετάκι µε το νόρι, και κολλάµε καλά µε λίγο νερό.
4. Ανοίγουµε από κάτω µε το µαχαίρι µια τσέπη στο χοιρινό και τοποθετούµε µέσα το «πακετάκι». Προσθέτουµε το Chutney Mango και κλείνουµε.
5. Μαρινάρουµε µε πινέλο µε τη Μαρινάτα Grilled Pork. ∆ένουµε µε σπάγκο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων