Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Καραμανλίδικο κουλούρι

Καραμανλίδικο κουλούρι

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 45 περίπου λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Gold

Πανάρισμα με σουσάμι

Καραμελωμένο κρεμμύδι

Kαραμανλίδικο

ΥΛΙΚΑ

1kg κιμάς χοντροκομμένος (μοσχαρίσιος 80% – πρόβειος 20%)

25g Καρύκευμα Καραμανλίδικο Λουκάνικο (Κωδ. 37004)

250g Καραμελωμένο Κρεμμύδι (Κωδ. 55129)

20g Μαρινάτα Gold (Κωδ. 50623CL)

50g Πανάρισμα Σουσάμι (Κωδ. 40072)

3 κ. σ. φρέσκος κόλιανδρος ψιλοκομμένος

100g κασέρι τριμμένο

2 κ. σ. ηλιέλαιο

400g ζύμη κουρού

1 κ. σ. μαύρο σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε στον κιμά το Kαρύκευμα, το Kαραμελωμένο Kρεμμύδι, τον φρέσκο κόλιανδρο και το τριμμένο κασέρι. Ζυμώνουμε καλά.
  2. Κόβουμε τα φύλλα κουρού κατά μήκος στη μέση.
  3. Γεμίζουμε το κάθε φύλλο κατά μήκος με ένα κουτάλι με τη γέμιση του κιμά και κλείνουμε σε ρολό διαμέτρου 3-4cm.
  4. Σχηματίζουμε με τα ρολά στρογγυλά κουλούρια. Αραιώνουμε τη Μαρινάτα Gold με ηλιέλαιο, αλείφουμε με πινέλο τα κουλούρια και πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι και Πανάρισμα Σουσάμι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων