fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Καραμανλίδικο κουλούρι

Καραμανλίδικο κουλούρι

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170oC για 45 περίπου λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Gold

Πανάρισμα με σουσάμι

Καραμελωμένο κρεμμύδι

Kαραμανλίδικο

1kg κιμάς χοντροκομμένος (μοσχαρίσιος 80%– πρόβειος 20%)

25g Καρύκευμα Καραμανλίδικο Λουκάνικο (Κωδ. 37004)

250g Καραμελωμένο Κρεμμύδι (Κωδ. 55129)

20g Μαρινάτα Gold (Κωδ. 50623CL)

50g Πανάρισμα Σουσάμι (Κωδ. 40072)

3 κ.σ. φρέσκος κόλιανδρος ψιλοκομμένος

100g κασέρι τριμμένο

2 κ.σ. ηλιέλαιο

400g ζύμη κουρού

1 κ.σ. μαύρο σουσάμι

  1. Ανακατεύουμε στον κιμά το Kαρύκευμα, το Kαραμελωμένο Kρεμμύδι, τον φρέσκο κόλιανδρο και το τριμμένο κασέρι. Ζυμώνουμε καλά.
  2. Κόβουμε τα φύλλα κουρού κατά μήκος στη μέση.
  3. Γεμίζουμε το κάθε φύλλο κατά μήκος με ένα κουτάλι με τη γέμιση του κιμά και κλείνουμε σε ρολό διαμέτρου 3-4cm.
  4. Σχηματίζουμε με τα ρολά στρογγυλά κουλούρια. Αραιώνουμε τη Μαρινάτα Gold με ηλιέλαιο, αλείφουμε με πινέλο τα κουλούρια και πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι και Πανάρισμα Σουσάμι.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων