Ψήνουµε στους 170°C για 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου σκεπασµένο και επιπλέον 10 λεπτά ξεσκέπαστο για να πάρει χρώµα.
1 κατσικίσιο µπούτι (περίπου 1 1/2kg)
60g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)
250g Γέµιση Πασχαλινή (Κωδ. 55081)
100g γραβιέρα ζαράκι
40g κρεµµυδάκι φρέσκο ψιλοκοµµένο
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
1 λεµόνι
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.