Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Κατσικάκι γεμιστό

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

Ψήνουµε στους 170°C για 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου σκεπασµένο και επιπλέον 10 λεπτά ξεσκέπαστο για να πάρει χρώµα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πασχαλινή γέμιση

Grecia

ΥΛΙΚΑ

1 κατσικίσιο µπούτι (περίπου 1 1/2kg)

60g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)

250g Γέµιση Πασχαλινή (Κωδ. 55081)

100g γραβιέρα ζαράκι

40g κρεµµυδάκι φρέσκο ψιλοκοµµένο

1 κλωνάρι δενδρολίβανο

1 λεµόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αφαιρούµε το κόκαλο του µηρού και αφήνουµε το κόκαλο από το κότσι.
  2. Ανακατεύουµε την Πασχαλινή Γέµιση µε τη γραβιέρα και το φρέσκο κρεµµυδάκι.
  3. Ανοίγουµε καλά το κρέας, µαρινάρουµε µε λίγη από τη Μαρινάτα Grecia και τραβάµε το κόκαλο προς τα έξω ώστε να έχουµε περισσότερο χώρο για τη γέµιση.
  4. Βάζουµε τη γέµιση και κλείνουµε προσεκτικά µε σπάγκο ή περνάµε από χοντρό δίχτυ.
  5. Ντεκοράρουµε µε το δενδρολίβανο και το λεµόνι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων