Ψήνουµε στους 170°C για 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου σκεπασµένο και επιπλέον 10 λεπτά ξεσκέπαστο για να πάρει χρώµα.
1 κατσικίσιο µπούτι (περίπου 1 1/2kg)
60g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)
250g Γέµιση Πασχαλινή (Κωδ. 55081)
100g γραβιέρα ζαράκι
40g κρεµµυδάκι φρέσκο ψιλοκοµµένο
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
1 λεµόνι
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.