fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Κεφτεδάκια κοτόπουλο σε σάλτσα γλυκιάς τομάτας

Κεφτεδάκια κοτόπουλο σε σάλτσα γλυκιάς τομάτας

Προσθέτουμε 50-100ml νερό και ψήνουμε στο φούρνο, στους 180°C για 20 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Τομάτας Σαντορινιά

Combi για Κοτόπουλο

1kg κιμάς κοτόπουλο

140g Combi για Κοτόπουλο (Κωδ. 45577)

300g Σάλτσα Σαντορινιά (Κωδ. 55761)

180ml νερό

1 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος

150g φέτα

20ml ελαιόλαδο

  1. Βάζουμε το Combi για Κοτόπουλο σε μία μπασίνα. Ρίχνουμε το νερό για να ενυδατωθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά, το δυόσμο, το λάδι και ζυμώνουμε. Πλάθουμε κεφτεδάκια των 30g.
  2. Σε πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε τη Σάλτσα Σαντορινιά και από πάνω τα κεφτεδάκια. Τέλος ρίχνουμε και τη φέτα (τριμμένη ή σε κύβους).

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων