fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Κοντοσούβλι χοιρινό chimichurri

Κοντοσούβλι χοιρινό chimichurri

Ψήνουμε σε σιγανή φωτιά στη σχάρα. Προσέχουμε να καραμελώσουν τα ribs περιμετρικά και να μη στεγνώσoυν εσωτερικά. Εναλλακτικά, ψήνουμε στο φούρνο στους  180°C.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

1kg  χοιρινά ribs

60g Μαρινάτα Chimichurri (Κωδ. 50622)

3 τμχ. πιπεριές τρικολόρε

1-2 τμχ. κρεμμύδι ξερό

Καλαμάκια για σουβλάκι μεταλλικά μεγάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Φινίρουμε τα κόκαλα από τα ribs στις άκρες. Τοποθετούμε σε μπασίνα και ρίχνουμε μέσα τη Μαρινάτα. Για να μη λερωθούν τα κόκαλα μπορούμε να μαρινάρουμε τα ribs με πινέλο ένα ένα.
  2. Αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1-2 ώρες.
  3. Κόβουμε τα λαχανικά σε ισομεγέθη κομμάτια με αυτά του χοιρινού.
  4. Περνάμε διαδοχικά στα καλαμάκια τα κομμάτια από το κρέας και τα λαχανικά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων