Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Κοντοσούβλι χοιρινό chimichurri

Κοντοσούβλι χοιρινό chimichurri

Ψήνουμε σε σιγανή φωτιά στη σχάρα. Προσέχουμε να καραμελώσουν τα ribs περιμετρικά και να μη στεγνώσoυν εσωτερικά. Εναλλακτικά, ψήνουμε στο φούρνο στους 180 °C.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

1kg  χοιρινά ribs

60g Μαρινάτα Chimichurri (Κωδ. 50622)

3 τεμ. πιπεριές τρικολόρε

1-2 τεμ. κρεμμύδι ξερό

Καλαμάκια για σουβλάκι μεταλλικά μεγάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Φινίρουμε τα κόκαλα από τα ribs στις άκρες. Τοποθετούμε σε μπασίνα και ρίχνουμε μέσα τη Μαρινάτα. Για να μη λερωθούν τα κόκαλα μπορούμε να μαρινάρουμε τα ribs με πινέλο ένα ένα.
  2. Αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1-2 ώρες.
  3. Κόβουμε τα λαχανικά σε ισομεγέθη κομμάτια με αυτά του χοιρινού.
  4. Περνάμε διαδοχικά στα καλαμάκια τα κομμάτια από το κρέας και τα λαχανικά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων