fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Κορµός Χριστουγεννιάτικος

Ψήνουµε για 50 λεπτά περίπου στους 170 °C.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα τρούφας

Combi μπιφτέκι new

Rub Coffee

Γέμιση μανιταριών και βοτάνων

ΥΛΙΚΑ

500g κιµάς µοσχάρι

62g Combi Μπιφτέκι New (Κωδ. 45510)

100g Γέµιση Mανιταριών (Κωδ. 55029)

1 κ.σ. Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)

5g Coffee Rub (Κωδ. 51013)

125ml νερό

300g κρέµα τυριού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνουµε σε µπασίνα το Combi New µε το νερό να ενυδατωθούν και προσθέτουµε τον κιµά. Ζυµώνουµε καλά.
2. Σε φόρµα του κέικ ή φόρµα σιλικόνης απλώνουµε στα τοιχώµατα την κρέµα τυριού.
3. Προσθέτουµε τη µισή ποσότητα του κιµά και έπειτα τη Γέµιση Μανιταριών στην οποία έχουµε αναµείξει την Πάστα Τρούφας. Προσθέτουµε και το υπόλοιπο µείγµα κιµά.
4. Aφήνουµε να σφίξει στο ψυγείο και ξεφορµάρουµε. Πασπαλίζουµε µε το Coffee Rub και στολίζουµε προαιρετικά µε κόκκινα φρούτα και σκόνη ή φύλλο χρυσού.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων