Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Κορµός Χριστουγεννιάτικος

Ψήνουµε για 50 λεπτά περίπου στους 170 °C.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα τρούφας

Combi μπιφτέκι new

Rub Coffee

Γέμιση μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

500g κιµάς µοσχάρι

62g Combi Μπιφτέκι New (Κωδ. 45510)

100g Γέµιση Mανιταριών (Κωδ. 55029)

1 κ. σ. Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)

5g Καρύκευμα Coffee Rub (Κωδ. 51013)

125ml νερό

300g κρέµα τυριού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνουµε σε µπασίνα το Combi New µε το νερό να ενυδατωθούν και προσθέτουµε τον κιµά. Ζυµώνουµε καλά.
2. Σε φόρµα του κέικ ή φόρµα σιλικόνης απλώνουµε στα τοιχώµατα την κρέµα τυριού.
3. Προσθέτουµε τη µισή ποσότητα του κιµά και έπειτα τη Γέµιση Μανιταριών στην οποία έχουµε αναµείξει την Πάστα Τρούφας. Προσθέτουµε και το υπόλοιπο µείγµα κιµά.
4. Aφήνουµε να σφίξει στο ψυγείο και ξεφορµάρουµε. Πασπαλίζουµε µε το Coffee Rub και στολίζουµε προαιρετικά µε κόκκινα φρούτα και σκόνη ή φύλλο χρυσού.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων