Ψήνουµε για 50 λεπτά περίπου στους 170 °C.
500g κιµάς µοσχάρι
62g Combi Μπιφτέκι New (Κωδ. 45510)
100g Γέµιση Mανιταριών (Κωδ. 55029)
1 κ. σ. Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)
5g Καρύκευμα Coffee Rub (Κωδ. 51013)
125ml νερό
300g κρέµα τυριού
1. Ρίχνουµε σε µπασίνα το Combi New µε το νερό να ενυδατωθούν και προσθέτουµε τον κιµά. Ζυµώνουµε καλά.
2. Σε φόρµα του κέικ ή φόρµα σιλικόνης απλώνουµε στα τοιχώµατα την κρέµα τυριού.
3. Προσθέτουµε τη µισή ποσότητα του κιµά και έπειτα τη Γέµιση Μανιταριών στην οποία έχουµε αναµείξει την Πάστα Τρούφας. Προσθέτουµε και το υπόλοιπο µείγµα κιµά.
4. Aφήνουµε να σφίξει στο ψυγείο και ξεφορµάρουµε. Πασπαλίζουµε µε το Coffee Rub και στολίζουµε προαιρετικά µε κόκκινα φρούτα και σκόνη ή φύλλο χρυσού.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.