Σε τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς για 5-7 λεπτά περίπου. Εναλλακτικά, σε ταψάκι στο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά περίπου.
1kg φιλέτο κοτόπουλου
250g Γλυκόξινη Κάρυ (Κωδ. 55042)
50g Soy sauce less salt (Κωδ. 55731)
10g Καρύκευμα Rub Golden (Κωδ. 51012)
1/3 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο
2 κ. σ. φρέσκος κόλιανδρος
50ml γάλα καρύδας
200g πιπεριές κόκκινες
100g καρότο
100g πράσινη πιπεριά ή σπαράγγια πράσινα
1 κ. σ. σουσάμι μαύρο
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.