Τοποθετούμε σε ταψί και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 180 °C για 30 λεπτά σκεπασμένο και άλλα 20 λεπτά ξεσκέπαστο.
1kg μπουτάκια κοτόπουλου (κατά προτίμηση μηρός)
15g Καρύκευμα Chicken Roll II (Κωδ. 40115)
300g Σάλτσα Σπετσοφάι (Κωδ. 55750)
1 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Λίγο ελαιόλαδο
1 κ. σ. ελιές ροδέλα
1 κ. γ. κάπαρη
1. Καρυκεύουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου με το Καρύκευμα ChickenRoll ll και το ελαιόλαδο.
2. Ανακατεύουμε τη Σάλτσα Σπετζοφάι με τις ελιές και την κάπαρη και ρίχνουμε το μείγμα σε δισκάκι. Τοποθετούμε από πάνω τα μπουτάκια κοτόπουλου και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.