fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Κοτόπουλο Κατσιατόρε (Pollo alla Cacciatora)

Τοποθετούμε σε ταψί και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 180 °C για 30 λεπτά σκεπασμένο και άλλα 20 λεπτά ξεσκέπαστο.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Chicken roll II

Σπετζοφάι

1kg μπουτάκια κοτόπουλου (κατά προτίμηση μηρός)

15g Καρύκευμα Chicken Roll II (Κωδ. 40115)

300g Σάλτσα Σπετζοφάι (Κωδ. 55750)

1 κ.σ. μαϊντανός  ψιλοκομμένος

Λίγο ελαιόλαδο

1 κ.σ. ελιές ροδέλα

1 κ.γ. κάπαρη

1. Καρυκεύουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου με το Καρύκευμα ChickenRoll ll και το ελαιόλαδο.
2. Ανακατεύουμε τη Σάλτσα Σπετζοφάι με τις ελιές και την κάπαρη και ρίχνουμε το μείγμα σε δισκάκι. Τοποθετούμε από πάνω τα μπουτάκια κοτόπουλου και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων