Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Κοτόπουλο των Βάσκων (Pollo al Azafrán)

Τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε στους 170 °C για 45 λεπτά. Ελέγχουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος και εφόσον χρειαστεί προσθέτουμε νερό.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Cajun Spice

Σαφράν

ΥΛΙΚΑ

1kg κοπανάκια κοτόπουλου

15g Καρύκευμα Cajun Spice (Κωδ. 42897)

250g Σάλτσα Σαφράν (Κωδ. 55759)

1 κ. σ. θυμάρι

1 κ. γ. αλάτι

1 κ. σ. μουστάρδα

Λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καρυκεύουμε τα κοπανάκια του κοτόπουλου με το Καρύκευμα Cajun Spice, το αλάτι και το ελαιόλαδο.
  2. Ανακατεύουμε τη Σάλτσα Σαφράν με το θυμάρι, τη μουστάρδα και τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος.
  3. Tοποθετούμε από πάνω τα κοπανάκια.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων