fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Κοτόπουλο των Βάσκων (Pollo al Azafrán)

Τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε στους 170 °C για 45 λεπτά. Ελέγχουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος και εφόσον χρειαστεί προσθέτουμε νερό.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Cajun Spice

Σαφράν

1kg κοπανάκια κοτόπουλου

15g Καρύκευμα Cajun Spice (Κωδ. 42897)

250g Σάλτσα Σαφράν (Κωδ. 55759)

1 κ.σ. θυμάρι

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.σ. μουστάρδα

Λίγο ελαιόλαδο

  1. Καρυκεύουμε τα κοπανάκια του κοτόπουλου με το Καρύκευμα Cajun Spice, το αλάτι και το ελαιόλαδο.
  2. Ανακατεύουμε τη Σάλτσα Σαφράν με το θυμάρι, τη μουστάρδα και τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος.
  3. Tοποθετούμε από πάνω τα κοπανάκια.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων