Ψήνουµε τα ρολάκια σε ταψί σκεπασµένα στους 170°C για 80 λεπτά µε λίγο κόκκινο κρασί. Για γευστικότερο αποτέλεσµα τα σοτάρουµε πριν το ψήσιµο.
1kg χοιρινός λαιµός Α/Ο
250g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)
80g Πέστο Λιαστής Τοµάτας (Κωδ. 55654)
20g Καρύκευµα Ήπειρος (Κωδ. 42210)
200g φέτα
100g πράσινη πιπεριά ψιλοκοµµένη
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.