Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Κρασάτα χοιρινά ρολάκια με γέμιση φέτας

ΚΡΑΣΑΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ

Ψήνουµε τα ρολάκια σε ταψί σκεπασµένα στους 170°C για 80 λεπτά µε λίγο κόκκινο κρασί. Για γευστικότερο αποτέλεσµα τα σοτάρουµε πριν το ψήσιµο.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ήπειρος®

Pesto λιαστής ντομάτας

Κρασάτη

ΥΛΙΚΑ

1kg χοιρινός λαιµός Α/Ο

250g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

80g Πέστο Λιαστής Τοµάτας (Κωδ. 55654)

20g Καρύκευµα Ήπειρος (Κωδ. 42210)

200g φέτα

100g πράσινη πιπεριά ψιλοκοµµένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουµε το χοιρινό σε λεπτές φέτες. Τις χτυπάµε να ανοίξουν µε το µπάτη σε πάχος µισό εκατοστό (εναλλακτικά τις περνάµε από σνιτσελοµηχανή).
  2. Σε µία µπασίνα ανακατεύουµε τη φέτα µε το Πέστο Λιαστής Τοµάτας και την πιπεριά.
  3. Στρώνουµε µία φέτα χοιρινού στον πάγκο και βάζουµε από πάνω µία κουταλιά από το µείγµα µε τη φέτα.
  4. Τυλίγουµε σε ρολό και δένουµε σταυρωτά µε σπάγκο σε δεµατάκι.
  5. Τοποθετούµε σε πυρίµαχο δισκάκι ή άλλο σκεύος και περιχύνουµε µε τη Σάλτσα Κρασάτη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων