fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Κότσια χοιρινά με πατάτες στο φούρνο

Κότσια χοιρινά με πατάτες στο φούρνο

Ψήνουμε το φαγητό σκεπασμένο για περίπου 1 ½ ώρα στους 180°C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 λεπτά ακόμη, αφού το ξεσκεπάσουμε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μπύρας

Καραμελωμένο κρεμμύδι

2-3 χοιρινά κότσια

150g Μαρινάτα Mπύρας (Κωδ. 50632)

200g Καραμελωμένο Kρεμμύδι (Κωδ. 55129)

100g σέλερι

100g καρότο

1kg πατάτες μίνι

  1. Ξεκοκκαλίζουμε το κότσι και ανοίγουμε με το μαχαίρι στον πάγκο εργασίας. Κάθε κότσι θα το ετοιμάσουμε για 2 ρολάκια.
  2. Κόβουμε σε στικς τα καρότα και το σέλερι.
  3. Σε κάθε κομμάτι αλείφουμε εσωτερικά με λίγη από τη Μαρινάτα και προσθέτουμε μια κουταλιά καραμελωμένο κρεμμύδι και λίγα από τα στικς λαχανικών.
  4. Δένουμε σε ρολάκια και μαρινάρουμε εξωτερικά.
  5. Τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος μαζί με τις πατάτες, τις οποίες μαρινάρουμε κι αυτές με τη Μαρινάτα και με φρέσκο δενδρολίβανο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων