Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μαγειρίτσα μανιταριών

Βάζουµε σε µια κατσαρόλα το παρασκεύασµα, προσθέτουµε 500ml νερό και βράζουµε σκεπασµένο για 30 λεπτά περίπου, σε µέτρια φωτιά. Εναλλακτικά, σε πυρίµαχο σκεύος στο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μαγειρίτσα

Βουτύρου-Lemongrass

ΥΛΙΚΑ

500g µανιτάρια brown

500g µανιτάρια champignon

150g Σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass (Κωδ. 55771)

100g Σάλτσα για Μαγειρίτσα (Κωδ. 55770)

50g σέλερι

100g πράσο

1 κ. γ. θυµάρι φρέσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβουµε τα µανιτάρια σε τέταρτα και τα λαχανικά σε φέτες.

2. Ανακατεύουµε τα λαχανικά, το θυµάρι και τις σάλτσες.

3. Βάζουµε το µείγµα της σάλτσας µε τα λαχανικά σε ένα βαθύ σκεύος και τοποθετούµε τα µανιτάρια από πάνω.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων