Βάζουµε σε µια κατσαρόλα το παρασκεύασµα, προσθέτουµε 500ml νερό και βράζουµε σκεπασµένο για 30 λεπτά περίπου, σε µέτρια φωτιά. Εναλλακτικά, σε πυρίµαχο σκεύος στο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά.
500g µανιτάρια brown
500g µανιτάρια champignon
150g Σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass (Κωδ. 55771)
100g Σάλτσα για Μαγειρίτσα (Κωδ. 55770)
50g σέλερι
100g πράσο
1 κ. γ. θυµάρι φρέσκο
1. Κόβουµε τα µανιτάρια σε τέταρτα και τα λαχανικά σε φέτες.
2. Ανακατεύουµε τα λαχανικά, το θυµάρι και τις σάλτσες.
3. Βάζουµε το µείγµα της σάλτσας µε τα λαχανικά σε ένα βαθύ σκεύος και τοποθετούµε τα µανιτάρια από πάνω.
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.