Ρίχνουµε το µείγµα σε κατσαρόλα να σοταριστεί µε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουµε νερό και µαγειρεύουµε σε µέτρια φωτιά για 40 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος µπορούµε να προσθέσουµε και ψιλοκοµµένο µαρούλι.
1kg αρνίσια συκωταριά (καθαρισµένη και κοµµένη σε κυβάκια)
10g Καρύκευµα Greek Herbs (Κωδ. 48186)
500g Σάλτσα Μαγειρίτσα (Κωδ. 55770)
2lt νερό
Λίγος φρέσκος άνηθος (ψιλοκοµµένος)
Λίγο φρέσκο κρεµµύδι (ψιλοκοµµένο)
* Εναλλακτικά αντικαταστήστε την αρνίσια συκωταριά µε κρέας της επιλογής σας, και δηµιουργήστε µια αρωµατική κρεατόσουπα.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.