Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου.
2 καρέ γαλλικής κοπής μαύρου χοίρου (περίπου 3kg)
150g Πανάρισμα Panko (Κωδ. 037483)
250g Γέμιση Χριστουγεννιάτικη (Κωδ. 55015)
20g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)
200g Μαρινάτα Honey Dijon (Κωδ. 50642)
80g φιστικοβούτυρο πράσινo (με φιστίκι Αιγίνης)
1 μεγάλο ματσάκι μαϊντανός
100g τριμμένη παρμεζάνα
50g ψίχα φιστικιού Aιγίνης
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.