Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μοσχάρι γεμιστό σε φέτες

ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

Ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 35 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ψητού Κρέατος

Κρασάτη

Καραμελωμένο κρεμμύδι

Rub Mexico

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχάρι (τρανς)

100g Καραμελωμένο Κρεμμύδι (Κωδ. 55129)

160g Σάλτα Ψητού Κρέατος (Κωδ. 55756) ή Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

20g Καρύκευμα Rub Mexico (Κωδ. 51010)

100g cheddar

5-6 φέτες μπέικον

200g σπανάκι

6g αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες και τις χτυπάμε να ανοίξουν (2-3 χιλιοστά πάχος). Καρυκεύουμε με το Καρύκευμα Rub και το αλάτι.
  2. Γεμίζουμε κάθε φέτα με μία κουταλιά από το Καραμελωμένο Κρεμμύδι, ένα στικ πιπεριάς, μπέικον, το cheddar και σπανάκι.
  3. Κλείνουμε σε σφιχτό ρολό,  δένουμε με λίγο σπάγκο και αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει.
  4. Κόβουμε σε χοντρές φέτες και βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος μαζί με τη Σάλτσα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων