Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μοσχάρι teriyaki

Μοσχάρι teriyaki

Μαγειρεύουμε με λίγο ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά σε wok ή αντικολλητικό τηγάνι ή εναλλακτικά σε αντικολλητικό ταψάκι στο φούρνο στους 180 °C για 15-20 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Teriyaki

Μοσχάρι Dry

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες (κόντρα ή άλλο φιλέτο)

300g Σάλτσα Teriyaki (Κωδ. 55405)

25g Μαρινάτα για Μοσχάρι (Κωδ. 51007)

40ml νερό

40ml ηλιέλαιο

150g μπρόκολο

150g αρακάς

1 κ. σ. σουσάμι

1 κ. σ. κόλιανδρος φρέσκος

1 κ. σ. κρεμμυδάκι φρέσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε τη Μαρινάτα για Μοσχάρι με το νερό και το λάδι και προσθέτουμε το μοσχάρι να μαριναριστεί.
  2. Μόλις απορροφηθεί η Μαρινάτα περιχύνουμε τη Σάλτσα Teriyaki και προσθέτουμε σε κομματάκια το μπρόκολο και τον αρακά.
  3. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψιλοκομμένα αρωματικά και τοποθετούμε στη βιτρίνα μας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων