fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Μοσχάρι teriyaki

Μοσχάρι teriyaki

Μαγειρεύουμε με λίγο ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά σε wok ή αντικολλητικό τηγάνι ή εναλλακτικά σε αντικολλητικό ταψάκι στο φούρνο στους 180°C για 15-20 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Teriyaki

Μοσχάρι Dry

1kg μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες (κόντρα ή άλλο φιλέτο)

300g Teriyaki (Κωδ. 55405)

25g Μαρινάτα για Μοσχάρι (Κωδ. 51007)

40ml νερό

40ml ηλιέλαιο

150g μπρόκολο

150g αρακάς

1 κ.σ. σουσάμι

1 κ.σ. κόλιανδρος φρέσκος

1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο

  1. Ανακατεύουμε τη Μαρινάτα για Μοσχάρι με το νερό και το λάδι και προσθέτουμε το μοσχάρι να μαριναριστεί.
  2. Μόλις απορροφηθεί η Μαρινάτα περιχύνουμε τη σάλτσα Teriyaki και προσθέτουμε σε κομματάκια το μπρόκολο και τον αρακά.
  3. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψιλοκομμένα αρωματικά και τοποθετούμε στη βιτρίνα μας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων