Μαγειρεύουμε με λίγο ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά σε wok ή αντικολλητικό τηγάνι ή εναλλακτικά σε αντικολλητικό ταψάκι στο φούρνο στους 180 °C για 15-20 λεπτά.
1kg μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες (κόντρα ή άλλο φιλέτο)
300g Σάλτσα Teriyaki (Κωδ. 55405)
25g Μαρινάτα για Μοσχάρι (Κωδ. 51007)
40ml νερό
40ml ηλιέλαιο
150g μπρόκολο
150g αρακάς
1 κ. σ. σουσάμι
1 κ. σ. κόλιανδρος φρέσκος
1 κ. σ. κρεμμυδάκι φρέσκο
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.