fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Μοσχαράκι ratatouille

μοσχαράκι ratatouille

Προσθέτουμε 500ml νερό και ψήνουμε το φαγητό σκεπασμένο σε φούρνο στους 180°C για 1 ½ ώρα. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ακόμη ώστε να πάρει χρώμα. Ελέγχουμε για υγρά τακτικά και αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Τομάτας Professional

Κρασάτη

Μοσχάρι Dry

1kg μοσχαράκι σε φέτες (περίπου 5cm μήκος)

25g Μαρινάτα Dry για μοσχάρι (Κωδ. 51007)

150g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

200g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)

300g πιπεριές τρικολόρε

300g κολοκύθι

100g μελιτζάνες

2 τομάτες

80ml ελαιόλαδο

  1. Μαρινάρουμε τις φέτες του μοσχαριού με τη Μαρινάτα Dry για μοσχάρι την οποία ενυδατώνουμε με 40ml νερό και 40ml λάδι.
  2. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε φέτες πάχους περίπου 1cm. Ανακατεύουμε τις 2 σάλτσες σε μια μπασίνα.
  3. Σε πυρίμαχο σκεύος-ταψάκι ρίχνουμε τα 2/3 της σάλτσας και στρώνουμε εναλλάξ το μοσχάρι και τα λαχανικά μας. Τελειώνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και λίγο λάδι.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων