Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μοσχαράκι ratatouille

μοσχαράκι ratatouille

Προσθέτουμε 500ml νερό και ψήνουμε το φαγητό σκεπασμένο σε φούρνο στους 180°C για 1 ½ ώρα. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ακόμη ώστε να πάρει χρώμα. Ελέγχουμε για υγρά τακτικά και αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Τομάτας Professional®

Κρασάτη

Μοσχάρι Dry

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχαράκι σε φέτες (περίπου 5cm μήκος)

25g Μαρινάτα Dry για μοσχάρι (Κωδ. 51007)

150g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

200g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)

300g πιπεριές τρικολόρε

300g κολοκύθι

100g μελιτζάνες

2 τομάτες

80ml ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μαρινάρουμε τις φέτες του μοσχαριού με τη Μαρινάτα Dry για μοσχάρι την οποία ενυδατώνουμε με 40ml νερό και 40ml λάδι.
  2. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε φέτες πάχους περίπου 1cm. Ανακατεύουμε τις 2 σάλτσες σε μια μπασίνα.
  3. Σε πυρίμαχο σκεύος-ταψάκι ρίχνουμε τα 2/3 της σάλτσας και στρώνουμε εναλλάξ το μοσχάρι και τα λαχανικά μας. Τελειώνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και λίγο λάδι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων