Προσθέτουμε 500ml νερό και ψήνουμε το φαγητό σκεπασμένο σε φούρνο στους 180°C για 1 ½ ώρα. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ακόμη ώστε να πάρει χρώμα. Ελέγχουμε για υγρά τακτικά και αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό.
1kg μοσχαράκι σε φέτες (περίπου 5cm μήκος)
25g Μαρινάτα Dry για μοσχάρι (Κωδ. 51007)
150g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)
200g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)
300g πιπεριές τρικολόρε
300g κολοκύθι
100g μελιτζάνες
2 τομάτες
80ml ελαιόλαδο
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.