fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Μοσχαράκι Stroganoff

Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 °C για 20 λεπτά. Εναλλακτικά, σε τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά, σαν τηγανιά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Αγιορείτικο

Κρασάτη

Πίκλες Relish

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχάρι σε λωρίδες

200g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

10g Καρύκευμα Aγιορείτικο (Κωδ. 42704)

80g Πίκλα Relish (Κωδ. 55070)

100g πιπεριές Φλωρίνης

200g μανιτάρι (φέτες)

100ml κρέμα γάλακτος

Λίγο θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μία μπασίνα ανακατεύουμε τη Σάλτσα Κρασάτη με την Πίκλα Relish και την κρέμα γάλακτος.
  2. Καρυκεύουμε το κρέας με το Καρύκευμα Αγιορείτικο και ανακατεύουμε με τα μανιτάρια και την κόκκινη πιπεριά λεπτοκομμένη.
  3. Τοποθετούμε τη σάλτσα σε δισκάκι (ή αν θέλουμε σε πήλινο σκεύος) και από πάνω απλώνουμε το κρέας.
  4. Πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων