Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μοσχαράκι Stroganoff

Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 °C για 20 λεπτά. Εναλλακτικά, σε τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά, σαν τηγανιά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Αγιορείτικο

Κρασάτη

Πίκλες Relish

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχάρι σε λωρίδες

200g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

10g Καρύκευμα Aγιορείτικο (Κωδ. 42704)

80g Πίκλες Relish (Κωδ. 55070)

100g πιπεριές Φλωρίνης

200g μανιτάρι (φέτες)

100ml κρέμα γάλακτος

Λίγο θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μία μπασίνα ανακατεύουμε τη Σάλτσα Κρασάτη με την Πίκλα Relish και την κρέμα γάλακτος.
  2. Καρυκεύουμε το κρέας με το Καρύκευμα Αγιορείτικο και ανακατεύουμε με τα μανιτάρια και την κόκκινη πιπεριά λεπτοκομμένη.
  3. Τοποθετούμε τη σάλτσα σε δισκάκι (ή αν θέλουμε σε πήλινο σκεύος) και από πάνω απλώνουμε το κρέας.
  4. Πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων