Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 °C για 20 λεπτά. Εναλλακτικά, σε τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά, σαν τηγανιά.
1kg μοσχάρι σε λωρίδες
200g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)
10g Καρύκευμα Aγιορείτικο (Κωδ. 42704)
80g Πίκλες Relish (Κωδ. 55070)
100g πιπεριές Φλωρίνης
200g μανιτάρι (φέτες)
100ml κρέμα γάλακτος
Λίγο θυμάρι
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.