Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μοσχαρίσιο κότσι chimichurri

Μοσχαρίσιο κότσι chimichurri

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σκεπασμένο στους 180 °C για 40 λεπτά. Αφαιρούμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο σκεπασμένο για άλλες 2 ώρες. Ελέγχουμε τακτικά για υγρά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μοσχάρι Dry

Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

1 τεμ. μοσχαρίσιο κότσι (περίπου 2 ½ kg)

100g Μαρινάτα Chimichurri (Κωδ. 50622)

50g Μαρινάτα Dry Mοσχάρι (Κωδ. 51007)

1 ½ lt νερό κρύο

1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο

2kg baby λαχανικά (πατάτες, καρότα, σέλερυ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκοκαλίζουμε το κόκαλο από το κότσι.
  2. Αναμειγνύουμε στο νερό τη Μαρινάτα Dry και στην άλμη αυτή μαρινάρουμε το κρέας για 4-12 ώρες.
  3. Κόβουμε με την κορδέλα στη μέση το κόκαλο από το κότσι και το κόκαλο του μηρού.
  4. Στον πάγκο κοπής απλώνουμε το κρέας και μαρινάρουμε εσωτερικά με τη μισή Μαρινάτα Chimichurri. Με ένα κουτάλι αφαιρούμε το μεδούλι από το κόκαλο του μηρού και το τοποθετούμε στη μέση από το κότσι μαζί με το κόκαλό του (το οποίο έχουμε κόψει στη μέση), και κλείνουμε με σπάγκο.
  5. Σε μεγάλο πυρίμαχο σκεύος, τοποθετούμε τα λαχανικά και από πάνω το κότσι. Περιχύνουμε με την υπόλοιπη Mαρινάτα το κρέας και τα λαχανικά. Αρωματίζουμε, τέλος, με φύλλα φρέσκου δεντρολίβανου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων