fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Μοσχαρίσιο κότσι chimichurri

Μοσχαρίσιο κότσι chimichurri

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σκεπασμένο στους 180oC για 40 λεπτά. Αφαιρούμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο σκεπασμένο για άλλες 2 ώρες. Ελέγχουμε τακτικά για υγρά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μοσχάρι Dry

Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

1 τμχ. μοσχαρίσιο κότσι (περίπου 2 ½ kg)

100g Μαρινάτα Chimichurri (Κωδ. 50622)

50g Μαρινάτα Dry Mοσχάρι (Κωδ. 51007)

1 ½ lt νερό κρύο

1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο

2kg baby λαχανικά (πατάτες, καρότα, σέλερυ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκοκαλίζουμε το κόκαλο από το κότσι.
  2. Αναμειγνύουμε στο νερό τη Μαρινάτα Dry και στην άλμη αυτή μαρινάρουμε το κρέας για 4-12 ώρες.
  3. Κόβουμε με την κορδέλα στη μέση το κόκαλο από το κότσι και το κόκαλο του μηρού.
  4. Στον πάγκο κοπής απλώνουμε το κρέας και μαρινάρουμε εσωτερικά με τη μισή Μαρινάτα Chimichurri. Με ένα κουτάλι αφαιρούμε το μεδούλι από το κόκαλο του μηρού και το τοποθετούμε στη μέση από το κότσι μαζί με το κόκαλό του (το οποίο έχουμε κόψει στη μέση), και κλείνουμε με σπάγκο.
  5. Σε μεγάλο πυρίμαχο σκεύος, τοποθετούμε τα λαχανικά και από πάνω το κότσι. Περιχύνουμε με την υπόλοιπη Mαρινάτα το κρέας και τα λαχανικά. Αρωματίζουμε, τέλος, με φύλλα φρέσκου δεντρολίβανου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων