Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μπούτι γαλοπούλας a la greque

Μπούτι γαλοπούλας a la greque

Ψήνουµε στους 170°C για 1 ώρα και 40 λεπτά περίπου. Κάθε τόσο περιχύνουµε το κρέας µε τη σάλτσα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Forest

Σούβλας

Eορταστική γέμιση

ΥΛΙΚΑ

1 µπούτι γαλοπούλας Μ/Ο

200g Σάλτσα Forest (Κωδ. 55743)

100g Μαρινάτα Σούβλας (Κωδ. 50635)

200g Γέµιση Εορταστική (Κωδ. 55068-3)

1/3 µατσάκι µαϊντανός ψιλοκοµµένος

1/3 µατσάκι φρέσκο κρεµµυδάκι ψιλοκοµµένο

150g φέτα θρυµµατισµένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκοκαλίζουµε το µπούτι αφήνοντας µόνο το κόκαλο που φαίνεται για décor. Μαρινάρουµε εσωτερικά και εξωτερικά µε τη Μαρινάτα Σούβλας.
  2. Ανακατεύουµε την Εορταστική Γέµιση µε το ψιλοκοµµένο κρεµµυδάκι, τον µαϊντανό και τη φέτα.
  3. Γεµίζουµε τη γαλοπούλα µε το µείγµα που φτιάξαµε και κλείνουµε µε σπάγκο (εναλλακτικά περνάµε από δίχτυ).
  4. Αραιώνουµε ελαφρώς τη Σάλτσα Forest µε νερό, τη ρίχνουµε σε πυρίµαχο σκεύος ή σε σακούλα ψησίματoς και προσθέτουµε το µπούτι γαλοπούλας.

 

Τip: Εναλλακτικά, αποστεώστε όλο το µπούτι και µε τα ίδια υλικά ετοιµάστε ρολά γαλοπούλας.

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων