Ψήνουμε την παντσέτα σε προθερμασμένο φούρνο, τυλιγμένη με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο, στους 170°C για 2 ώρες περίπου. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5 λεπτά να πάρει χρώμα.
2kg παντσέτα κομμάτι Μ/Ο
40g Καρύκευμα Rub Sweet & Smokey (Κωδ. 51009)
50g Μαρινάτα Smokey BBQ (Κωδ. 50625)
200g Γέμιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)
10g αλάτι
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.