fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Πετεινός στιφάδο

πετεινός στιφάδο

Σκεπάζουμε το φαγητό και ψήνουμε στους 180°C για 90 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Lemon pepper

Τομάτας Professional

Forest

Gold

ΥΛΙΚΑ

1 kg πετεινός κομμένος σε μερίδες

40g Μαρινάτα Gold (Κωδ. 50623)

200g Σάλτσα Tομάτα Professional (Κωδ. 55213)

100g Σάλτσα Forest (Κωδ. 55743)

1 κ.σ. Lemon-Pepper (Κωδ. 100595)

500g κρεμμυδάκια πέρλα για στιφάδο (φρέσκα ή κατεψυγμένα)

200g καρότο (κομμένο σε κυβάκια)

2 φύλλα δάφνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μαρινάρουμε τα τεμάχια του πετεινού με τη Μαρινάτα Gold.
  2. Aνακατεύουμε τη Σάλτσα Forest και την Τομάτα Professional με τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης και τα καρότα και τα ρίχνουμε σε πυρίμαχο βαθύ ταψάκι.
  3. Τοποθετούμε από πάνω τα κομμάτια του πετεινού και πασπαλίζουμε με λίγο Lemmon Pepper.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων