Σκεπάζουμε το φαγητό και ψήνουμε στους 180°C για 90 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
1kg πετεινός κομμένος σε μερίδες
40g Μαρινάτα Gold (Κωδ. 50623)
200g Σάλτσα Tομάτα Professional (Κωδ. 55213)
100g Σάλτσα Forest (Κωδ. 55743)
1 κ. σ. Lemon-Pepper (Κωδ. 100595)
500g κρεμμυδάκια πέρλα για στιφάδο (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
200g καρότο (κομμένο σε κυβάκια)
2 φύλλα δάφνης
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.