Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά περίπου.
1kg κιμάς ανάμεικτος
100g Σάλτσα Σμυρνέικη (Κωδ. 55740)
125g Combi Burger Herby (Κωδ. 45586)
250g κασέρι τριμμένο
100g παστουρμάς
8 τεμ. πεϊνιρλί προψημένα
250ml νερό
1. Ετοιμάζουμε τον κιμά ζυμώνοντας με το Combi Burger Herby και το νερό.
2. Σε κάθε πεϊνιρλί απλώνουμε με το χέρι μια γενναία ποσότητα από τον κιμά.
3. Από πάνω προσθέτουμε μια κουταλιά σάλτσα και 1 φέτα παστουρμά ολόκληρη ή λεπτοκομμένη. Τελειώνουμε από πάνω με το τριμμένο κασέρι.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.