Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Πρόβειες μπουκιές σπετσοφάι

Ψήνουμε σε γάστρα στους 180 °C για 2 ½ ώρες περίπου.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σπετσοφάι

Μυρωδικών Dry

ΥΛΙΚΑ

1kg πρόβειο κρέας

300g Σάλτσα Σπετσοφάι (Κωδ. 55750)

25g Μαρινάτα Μυρωδικών Dry (Κωδ. 51000)

40g νερό

40g ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το κρέας σε μεγάλους κύβους.
  2. Ετοιμάζουμε τη Μαρινάτα Μυρωδικών με το νερό και το λάδι και προσθέτουμε το πρόβειο κρέας. Αφήνουμε 1-2 ώρες να μαριναριστεί.
  3. Απλώνουμε στο δισκάκι μας τη Σάλτσα Σπετσοφάι και τοποθετούμε από πάνω τα κομμάτια του κρέατος.

 

 

*Προαιρετικά περνάμε το κρέας από σνιτσελομηχανή για ακόμα καλύτερη τρυφεροποίηση και μαρινάρισμα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων