Ψήνουμε σε γάστρα στους 180 °C για 2 ½ ώρες περίπου.
1kg πρόβειο κρέας
300g Σάλτσα Σπετσοφάι (Κωδ. 55750)
25g Μαρινάτα Μυρωδικών Dry (Κωδ. 51000)
40g νερό
40g ελαιόλαδο
*Προαιρετικά περνάμε το κρέας από σνιτσελομηχανή για ακόμα καλύτερη τρυφεροποίηση και μαρινάρισμα.
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.