Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ρολάκια κιμά wellington

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για περίπου 45 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σουσάμι μαύρο

Gold

Combi μπιφτέκι new

Γέμιση μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχαρίσιος κιμάς

125g Combi Μπιφτέκι New (Κωδ. 45510)

350g Γέμιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)

20g Μαρινάτα Gold (Κωδ. 50623 CL)

Σουσάμι Μαύρο (Κωδ. 21914)

50g καπνιστό τυρί κομμένο σε μικρούς κύβους

2 φύλλα σφολιάτας

2 φύλλα σφολιάτας σε πλέγμα

30ml ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ παρασκευάζουμε το Combi Μπιφτέκι New σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία, φτιάχνουμε το μείγμα του κιμά και το χωρίζουμε σε δύο μέρη.
  2. Ό,τι κάνουμε με το ένα μέρος κιμά, θα το επαναλάβουμε και στο άλλο.
  3. Σε ένα μικρό σκεύος ανακατεύουμε το καπνιστό τυρί με τη Γέμιση Μανιταριών.
  4. Απλώνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα τον κιμά, γεμίζουμε με το μείγμα μανιταριών-τυριού και τυλίγουμε προσεκτικά με τη βοήθεια της λαδόκολλας.
  5. Ακολουθώντας την ίδια τεχνική, τυλίγουμε το ρολάκι του κιμά με το φύλλο σφολιάτας και κλείνουμε προσεκτικά.
  6. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τη σφολιάτα σε πλέγμα.
  7. Τέλος, με ένα πινέλο αλείφουμε το παρασκεύασμα με τη Μαρινάτα Gold, την οποία έχουμε αραιώσει με λίγο ελαιόλαδο.
  8. Τοποθετούμε σε πυρίμαχο δισκάκι. Γαρνίρουμε με λίγο μαύρο σουσάμι προαιρετικά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων