Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ρολό αρνάκι με πράσινα βότανα

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C σκεπασμένο για 1 ώρα. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για ακόμη 45 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μαγειρίτσα

Green Herbs

Σούβλας

ΥΛΙΚΑ

1kg αρνίσια σέλα Α/Ο

120g Μαρινάτα Σούβλας (Κωδ. 50636)

200g Πανάρισμα Green Herbs (Κωδ. 40097)

100g Σάλτσα Μαγειρίτσα (Κωδ. 55770)

2 μεγάλα καρότα

1 φινόκιο

1/3 ματσάκι μαϊντανός

Λίγο φρέσκο θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το θυμάρι, τα αναμειγνύουμε με τη Μαρινάτα Σούβλας και 50g από το Πανάρισμα Green Herbs, ώστε το μείγμα μας να γίνει σαν πάστα.
  2. Ανοίγουμε στον πάγκο εργασίας το αρνάκι και χαράσσουμε εσωτερικά με τη μύτη του μαχαιριού. Απλώνουμε περίπου τη μισή ποσότητα της πάστας και τυλίγουμε σε ρολό.
  3. Αλείφουμε εξωτερικά την υπόλοιπη πάστα και πιέζουμε με το χέρι σε όλη την επιφάνεια του ρολού μέχρι να κολλήσει το Πανάρισμα Green Herbs.
  4. Κόβουμε σε φέτες το φινόκιο και τα καρότα και ανακατεύουμε με τη Σάλτσα Μαγειρίτσα.
  5. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος, τοποθετούμε στη βάση τα λαχανικά με τη Σάλτσα και προσθέτουμε από πάνω το ρολό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων