Ψήνουμε στους 180 °C για 2 ώρες και 30 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε λίγο λευκό κρασί στο ταψί και ιδανικά ψήνουμε πάνω σε κληματόβεργες.
1 μεγάλο κομμάτι από ζυγούρι (περίπου 2kg) - ιδανικά σέλα
100g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)
1 κ. γ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)
250g Πασχαλινή Γέμιση (Κωδ. 55081)
100g κρεμμυδάκι φρέσκο
2 κ. σ. άνιθος ψιλοκομμένος
150g μανούρι σε μικρά κυβάκια
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.