Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ρολό ζυγούρι λεμονάτο

Ρολό ζυγούρι λεμονάτο

Ψήνουμε στους 180 °C για 2 ώρες και 30 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε λίγο λευκό κρασί στο ταψί και ιδανικά ψήνουμε πάνω σε κληματόβεργες.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πασχαλινή γέμιση

Grecia

Πάστα σκόρδου

ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλο κομμάτι από ζυγούρι (περίπου 2kg) - ιδανικά σέλα

100g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)

1 κ. γ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

250g Πασχαλινή Γέμιση (Κωδ. 55081)

100g κρεμμυδάκι φρέσκο

2 κ. σ. άνιθος ψιλοκομμένος

150g μανούρι σε μικρά κυβάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Aποστεώνουμε το ζυγούρι. Ανοίγουμε καλά με το μαχαίρι το κρέας, μαρινάρουμε εσωτερικά με μέρος από τη Μαρινάτα Grecia και απλώνουμε την Πάστα Σκόρδου.
  2. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα ρίχνουμε σε μπασίνα μαζί με τον άνιθο, το μανούρι και την Πασχαλινή Γέμιση. Ανακατεύουμε.
  3. Γεμίζουμε και κλείνουμε σε ρολό. Δένουμε με σπάγκο για να κρατήσει το σχήμα.
  4. Αλείφουμε με την υπόλοιπη Μαρινάτα Grecia το ρολό με ένα πινέλο γύρω γύρω. Διακοσμούμε με δενδρολίβανο και φέτες λεμονιού.
  5. Tοποθετούμε στη βιτρίνα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων