Τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 50 λεπτά περίπου στους 170°C.
1kg κιμάς μοσχάρι
125g Combi Μπιφτέκι Νew (Κωδ. 45510)
150g Cheddar Sauce (Κωδ. 55139)
80g Μαρινάτα Smokey BBQ (Κωδ. 50625)
250ml νερό
400g ιταλική παντσέτα ή μπέικον σε φέτες
3 πολύχρωμες πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη) κομμένες σε λωρίδες
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.