Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Σέλα αρνίσια της Λαμπρής

ΣΕΛΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ

Ψήνουµε στο φούρνο στους 170°C για 1 1/2 ώρα έχοντας το κρέας σκεπασµένο.
Ξεσκεπάζουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο για επιπλέον 20 λεπτά µέχρι να πάρει χρώµα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πασχαλινή γέμιση

Pesto λιαστής ντομάτας

Grecia

ΥΛΙΚΑ

1 1/2kg σέλα αρνίσια

50g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)

300g Γέµιση Πασχαλινή (Κωδ. 55081)

40g Pesto Λιαστής Τοµάτας (Κωδ. 55654)

1 κ. σ. ψιλοκοµµένος δυόσµος φρέσκος

50g κεφαλοτύρι τριµµένο

1 κ. σ. ψιλοκοµµένος άνηθος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκοκαλίζουµε την αρνίσια σέλα και την ανοίγουµε στον πάγκο εργασίας.
  2. Χαράσσουµε το κρέας µε το µαχαίρι και µαρινάρουµε µε τη Μαρινάτα Grecia εσωτερικά.
  3. Ανακατεύουµε τα αρωµατικά µε το τυρί και την Πασχαλινή Γέµιση. Γεµίζουµε το κρέας µε το µείγµα, προσθέτουµε κατά µήκος το Pesto Λιαστής Τοµάτας και κλείνουµε σφιχτά. Δένουµε µε σπάγκο.
  4. Με ένα πινέλο µαρινάρουµε και εξωτερικά.
    Μπορούµε να χρησιµοποιήσουµε φρέσκο δενδρολίβανο ή αµπελόφυλλα για ντεκόρ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων