Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Σεφταλιά πασχαλινή

ΣΕΦΤΑΛΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ

Ψήνουµε στο φούρνο ή στη σχάρα για 30 λεπτά περίπου στους 170°C .

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Combi σεφταλιά

Πάστα σκόρδου

ΥΛΙΚΑ

1/2kg αρνίσιος κιµάς

1/2kg χοιρινός κιµάς

Αρνίσια µπόλια

125g Combi Σεφταλιά (Κωδ. 45530)

10g Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

250ml νερό

150g χαλούµι

Ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ενυδατώνουµε το Combi Σεφταλιά µε το νερό. Προσθέτουµε την Πάστα Σκόρδου και το ηλιέλαιο και ζυµώνουµε.
  2. Βάζουµε την µπόλια σε νερό για να µαλακώσει και να καθαρίσει.
  3. Κόβουµε το χαλούµι σε µπαστουνάκια.
  4. Πλάθουµε σεφταλιές σε οβάλ σχήµα και βάζουµε ένα κοµµάτι χαλούµι στη µέση.
  5. Τυλίγουµε µε σκέπη και τοποθετούµε σε ταψάκι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων