fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Σουηδικά Κεφτεδάκια (Köttbullar)

Ψήνουμε σε φούρνο στους 180 °C για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος λίγο νερό όταν χρειαστεί.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ψητού Κρέατος

Βουτύρου-Lemongrass

Combi κεφτεδάκι

1kg κιμάς ανάμεικτος (50-50)

125g Combi Κεφτεδάκι (Κωδ. 45512)

200g Σάλτσα Ψητού Κρέατος (Κωδ. 55756)

50g Σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass (Κωδ.55771)

25ml νερό

100ml κρέμα γάλακτος

20ml ελαιόλαδο

Λίγα berries

Λίγα φύλλα μαϊντανού

1. Ρίχνουμε το Combi Κεφτεδάκι σε μπασίνα. Προσθέτουμε το νερό να ενυδατωθούν τα υλικά, έπειτα ρίχνουμε τον κιμά, το λάδι και ζυμώνουμε. Πλάθουμε σε κεφτεδάκια των 30g.
2. Ανακατεύουμε τη Σάλτσα Ψητού Κρέατος με την κρέμα γάλακτος και τη Σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass.
3. Σε πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε τη σάλτσα που ετοιμάσαμε και από πάνω τα κεφτεδάκια. Τέλος, από πάνω γαρνίρουμε με λίγα berries και φύλλα μαϊντανού.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων