Σε τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς για 5-7 λεπτά περίπου.
Εναλλακτικά, σε ταψάκι στο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά περίπου.
1kg φιλέτο κοτόπουλου
350g Σάλτσα Mise en Place Πεκίνου (Κωδ. 55772)
10g Καρύκευμα Gallina (Κωδ. 40022)
80g πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες
80g πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.