fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Ταϋλανδέζικο γλυκοπικάντικο μοσχάρι

Ταϋλανδέζικο γλυκοπικάντικο μοσχάρι

Μαγειρεύουμε το παρασκεύασμα σε πολύ δυνατή φωτιά σε τηγάνι με λίγο λάδι (stirfry) μέχρι να γλασσάρει. Εναλλακτικά, σε πυρίμαχο σκεύος στο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά περίπου.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Cajun Spice

Sweet chili Thai

1kg μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες

300g Sweet Chili Τhai (Κωδ. 55080)

15g Καρύκευμα Cajun (Κωδ. 42897)

250g πιπεριές τρικολόρε

2 κ.σ. κόλιανδρος φρέσκος

200g ανανάς

1 κ.σ. σησαμέλαιο

  1. Καρυκεύουμε το μοσχάρι με το Καρύκευμα Cajun και προσθέτουμε τη Σάλτσα και τον ανανά κομμένο σε στικς.
  2. Απλώνουμε σε δισκάκι, από πάνω προσθέτουμε τις πιπεριές και τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο και αρωματίζουμε με το σησαμέλαιο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων