Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ταϋλανδέζικο γλυκοπικάντικο μοσχάρι

Ταϋλανδέζικο γλυκοπικάντικο μοσχάρι

Μαγειρεύουμε το παρασκεύασμα σε πολύ δυνατή φωτιά σε τηγάνι με λίγο λάδι (stir-fry) μέχρι να γλασάρει. Εναλλακτικά, σε πυρίμαχο σκεύος στο φούρνο στους 180 °C για 20 λεπτά περίπου.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Cajun Spice

Sweet Chili Thai

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες

300g Sweet Chili Τhai (Κωδ. 55080)

15g Καρύκευμα Cajun (Κωδ. 42897)

250g πιπεριές τρικολόρε

2 κ. σ. κόλιανδρος φρέσκος

200g ανανάς

1 κ. σ. σησαμέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καρυκεύουμε το μοσχάρι με το Καρύκευμα Cajun και προσθέτουμε τη Σάλτσα και τον ανανά κομμένο σε στικς.
  2. Απλώνουμε σε δισκάκι, από πάνω προσθέτουμε τις πιπεριές και τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο και αρωματίζουμε με το σησαμέλαιο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων