Μαγειρεύουμε το παρασκεύασμα σε πολύ δυνατή φωτιά σε τηγάνι με λίγο λάδι (stir-fry) μέχρι να γλασάρει. Εναλλακτικά, σε πυρίμαχο σκεύος στο φούρνο στους 180 °C για 20 λεπτά περίπου.
1kg μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες
300g Sweet Chili Τhai (Κωδ. 55080)
15g Καρύκευμα Cajun (Κωδ. 42897)
250g πιπεριές τρικολόρε
2 κ. σ. κόλιανδρος φρέσκος
200g ανανάς
1 κ. σ. σησαμέλαιο
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.