Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Τρίχρωμα λουκάνικα

ΤΡΙΧΡΩΜΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

Ψήνουµε στο φούρνο ή σε γκρίλ ή τηγανίζουµε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Λουκάνικο Chorizo

Άνδρου

Τζουμαγιάς

ΥΛΙΚΑ

2,2kg χοιρινή σπάλα

800g λαρδί

30g Καρύκευµα Chorizo (Κωδ. 37007 CL)

25g Καρύκευµα Τζουµαγιάς (Κωδ. 37002 CL)

18g Καρύκευµα Άνδρου (Κωδ. 37005 CL)

300g παντζάρι (ψηµένο & καθαρισµένο)

350g σπανάκι (φύλλα)

1g κάρυ

3g κουρκουµάς

Έντερο χοιρινό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Περνάµε το κρέας και το λαρδί από τη µηχανή του κιµά και τα χωρίζουµε σε τρία µέρη.
  2. Στο πρώτο µέρος ρίχνουµε το Καρύκευµα Chorizo, προσθέτουµε το παντζάρι –το οποίο έχουµε πολτοποιήσει στο µπλέντερ– και ζυµώνουµε καλά.
  3. Στο δεύτερο µέρος ρίχνουµε το Καρύκευµα Τζουµαγιάς και το ξαναπερνάµε από τη µηχανή µαζί µε το σπανάκι. Ζυµώνουµε καλά.
  4. Στο τρίτο μέρος ρίχνουµε το Καρύκευµα Άνδρου και προσθέτουµε το κάρυ και τον κουρκουµά για επιπλέον γεύση. Ζυµώνουµε καλά.
  5. Περνάµε από έντερο και αφήνουµε τα λουκάνικα να στεγνώσουν σε δροσερό µέρος.

 

* Τα λουκάνικα µε τα λαχανικά έχουν περισσότερη υγρασία οπότε δεν απαιτείται η προσθήκη νερού. Χρειάζονται όµως περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων