Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Τραγανό cordon bleu

ΤΡΑΓΑΝΟ CORDON BLEU

Τηγανίζουµε σε άφθονο λάδι ή ψήνουµε στο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Κουρκούτι παναρίσματος

Τυριών

ΥΛΙΚΑ

1kg φιλέτο κοτόπουλο

400g Fix Gouda & Παρµεζάνα (Κωδ. 40071)

300g Κουρκούτι Παναρίσματος (Κωδ. 40073)

8 φέτες γκούντα

8 φέτες ζαµπόν

Λίγο αλατοπίπερο

600ml νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουµε τα φιλέτα κατά µήκος πολύ λεπτά και στη συνέχεια τα ανοίγουµε προσεκτικά µε τον µπάτη σαν δύο φύλλα.
  2. Αλατοπιπερώνουµε ελαφρώς και προσθέτουµε στο κάθε φιλέτο µία φέτα τυρί και µία ζαµπόν.
  3. ∆ιπλώνουµε το κάθε φιλέτο και το περνάµε από το κουρκούτι το οποίο έχουµε ετοιµάσει σε µία µπασίνα.
  4. Τέλος, περνάµε τα φιλέτα από το Fix Gouda & Παρµεζάνα πιέζοντας καλά ώστε να κολλήσει.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων