Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Φιλέτο γαλοπούλας με νιφάδες καλαμποκιού

ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο για 60 λεπτά περίπου στους 180°C.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μουστάρδα-Πορτοκάλι

Δημητριακών

Eορταστική γέμιση

ΥΛΙΚΑ

1kg φιλέτο γαλοπούλας

200g Γέµιση Εορταστική (Κωδ. 55068)

40ml Μαρινάτα Μουστάρδα-Πορτοκάλι (Κωδ. 50634)

150g Πανάρισµα ∆ηµητριακών (Κωδ. 290041)

1/3 ματσάκι φρέσκο κρεµµυδάκι ψιλοκοµµένο

100g κεφαλοτύρι τριµµένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Με ένα µαχαίρι δηµιουργούµε µία "τσέπη" στο φιλέτο, από το πλάι. Μαρινάρουµε µε λίγη Μαρινάτα Μουστάρδα-Πορτοκάλι εσωτερικά.
  2. Aνακατεύουµε την Εορταστική Γέµιση µε το κεφαλοτύρι και το φρέσκο κρεµµυδάκι.
  3. Γεµίζουµε τη γαλοπούλα µε το µείγµα, αφήνοντας λίγο χώρο να φουσκώσει το ρύζι. Κλείνουµε µε διακοσµητικές οδοντογλυφίδες.
  4. Μαρινάρουµε και εξωτερικά µε Μαρινάτα Μουστάρδα-Πορτοκάλι και καλύπτουµε οµοιόµορφα το φιλέτο µε το Πανάρισµα Δηµητριακών.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων