fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Φιλέτο γαλοπούλας σε σάλτσα βουτύρου

Φιλέτο γαλοπούλας σε σάλτσα βουτύρου

Τοποθετούμε σε ταψί με λευκό κρασί και ψήνουμε στους 170°C για 60 λεπτά.

Ως συνοδευτικό προτείνουμε πιλάφι με κουκουνάρι και φρέσκο κρεμμυδάκι.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Βουτύρου-Lemongrass

Μουστάρδα-Πορτοκάλι

Rub Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

1kg φιλέτο γαλοπούλας

50g Mαρινάτα Μουστάρδα-Πορτοκάλι (Κωδ. 50634CL)

200g Σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass (Κωδ. 55771)

50g ηλιέλαιο

 

Για τη γέμιση:

100g μανούρι τριμμένο

20g Chimichurri Rub (Κωδ. 51011)

40g χοντροσπασμένο φιστίκι Αιγίνης

40g πέρλες ροδιού

50g goji berry (μαλακωμένα σε γλυκό κρασί προαιρετικά)

1 κ.σ. εστραγκόν ψιλοκομμένο

2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανοίγουμε στον πάγκο το φιλέτο και το ετοιμάζουμε για ρολό.
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση. Την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του κρέατος.
  3. Κλείνουμε προσεκτικά σε ρολό και δένουμε με σπάγκο σε 2-3 σημεία.
  4. Μαρινάρουμε τη γαλοπούλα με τη Μαρινάτα Μουστάρδα-Πορτοκάλι την οποία έχουμε αραιώσει με το λάδι, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο.
  5. Βάζουμε τη σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass σε πυρίμαχο σκεύος. Kόβουμε το ρολό σε 2-3 μεγάλες μερίδες και τις τοποθετούμε πάνω στη σάλτσα. Γαρνίρουμε με τις πέρλες από το ρόδι.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων