Τοποθετούμε σε ταψί με λευκό κρασί και ψήνουμε στους 170 °C για 60 λεπτά.
Ως συνοδευτικό προτείνουμε πιλάφι με κουκουνάρι και φρέσκο κρεμμυδάκι.
1kg φιλέτο γαλοπούλας
50g Mαρινάτα Μουστάρδα-Πορτοκάλι (Κωδ. 50634CL)
200g Σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass (Κωδ. 55771)
50g ηλιέλαιο
Για τη γέμιση
100g μανούρι τριμμένο
20g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)
40g χοντροσπασμένο φιστίκι Αιγίνης
40g πέρλες ροδιού
50g goji berry (μαλακωμένα σε γλυκό κρασί προαιρετικά)
1 κ. σ. εστραγκόν ψιλοκομμένο
2 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.