Provil 30y Colored 0324 1 GR

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Φιλέτο γαλοπούλας σε σάλτσα βουτύρου

Φιλέτο γαλοπούλας σε σάλτσα βουτύρου

Τοποθετούμε σε ταψί με λευκό κρασί και ψήνουμε στους 170 °C για 60 λεπτά.
Ως συνοδευτικό προτείνουμε πιλάφι με κουκουνάρι και φρέσκο κρεμμυδάκι.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Βουτύρου-Lemongrass

Μουστάρδα-Πορτοκάλι

Rub Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

1kg φιλέτο γαλοπούλας

50g Mαρινάτα Μουστάρδα-Πορτοκάλι (Κωδ. 50634CL)

200g Σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass (Κωδ. 55771)

50g ηλιέλαιο

 

Για τη γέμιση

100g μανούρι τριμμένο

20g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)

40g χοντροσπασμένο φιστίκι Αιγίνης

40g πέρλες ροδιού

50g goji berry (μαλακωμένα σε γλυκό κρασί προαιρετικά)

1 κ. σ. εστραγκόν ψιλοκομμένο

2 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανοίγουμε στον πάγκο το φιλέτο και το ετοιμάζουμε για ρολό.
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση. Την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του κρέατος.
  3. Κλείνουμε προσεκτικά σε ρολό και δένουμε με σπάγκο σε 2-3 σημεία.
  4. Μαρινάρουμε τη γαλοπούλα με τη Μαρινάτα Μουστάρδα-Πορτοκάλι την οποία έχουμε αραιώσει με το λάδι, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο.
  5. Βάζουμε τη Σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass σε πυρίμαχο σκεύος. Kόβουμε το ρολό σε 2-3 μεγάλες μερίδες και τις τοποθετούμε πάνω στη σάλτσα. Γαρνίρουμε με τις πέρλες από το ρόδι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

viber
viber

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων