fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 190°C.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

BBQ Dry

Κρασάτη

1kg σπαλομπριζόλες χοιρινές με κόκαλο (2-3 τμχ)

20g Μαρινάτα Dry BBQ (Κωδ. 51003)

300g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

50g κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

200g μανιτάρια

40ml ελαιόλαδο

40ml νερό

  1. Ενυδατώνουμε τη Μαρινάτα Dry BBQ με το νερό και το λάδι. Μαρινάρουμε τις μπριζόλες.
  2. Ρίχνουμε τη Σάλτσα Κρασάτη σε πυρίμαχο σκεύος. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα προσθέτουμε πάνω από τη σάλτσα.
  3. Τοποθετούμε τις μπριζόλες και τελειώνουμε το παρασκεύασμα με την πιπεριά. Γαρνίρουμε προαιρετικά με ένα κλωναράκι φρέσκο δενδρολίβανο ή θυμάρι.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων