Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 190°C.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

BBQ Dry

Κρασάτη

ΥΛΙΚΑ

1kg σπαλομπριζόλες χοιρινές με κόκαλο (2-3 τεμ.)

20g Μαρινάτα Dry BBQ (Κωδ. 51003)

300g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

50g κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

200g μανιτάρια

40ml ελαιόλαδο

40ml νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ενυδατώνουμε τη Μαρινάτα Dry BBQ με το νερό και το λάδι. Μαρινάρουμε τις μπριζόλες.
  2. Ρίχνουμε τη Σάλτσα Κρασάτη σε πυρίμαχο σκεύος. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα προσθέτουμε πάνω από τη σάλτσα.
  3. Τοποθετούμε τις μπριζόλες και τελειώνουμε το παρασκεύασμα με την πιπεριά. Γαρνίρουμε προαιρετικά με ένα κλωναράκι φρέσκο δενδρολίβανο ή θυμάρι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων