Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Χοιρινή μπριζόλα “ντουέτο”

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΝΤΟΥΕΤΟ

Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C για 1 περίπου ώρα ή στη σχάρα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σχάρας®

Γέμιση μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

Περίπου 1 1/2kg χοιρινό καρέ M/O

60g Μαρινάτα Σχάρας (Κωδ. 50605)

150g Γέµιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)

Οδοντογλυφίδες µπαµπού

Σπάγκος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουµε διπλή µπριζόλα (2 κόκαλα) και στο κάτω µέρος µε το µαχαίρι ανοίγουµε µία τοµή κάθετη, να δηµιουργηθεί µία τσέπη.
  2. Αλείφουµε λίγη Μαρινάτα Σχάρας εσωτερικά της τσέπης και µε ένα κουτάλι τη γεµίζουµε µε τη Γέµιση Μανιταριών (µε όση ποσότητα επιθυµούµε).
  3. Κλείνουµε µε οδοντογλυφίδες και τις στερεώνουµε µε τον σπάγκο σφιχτά να µην ανοίξει.
  4. Με ένα πινέλο αλείφουµε το κρέας και εξωτερικά µε τη Μαρινάτα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων