Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Χοιρινή tomahawk

ΧΟΙΡΙΝΗ TOMAHAWK

Ψήνουµε στο φούρνο ή στη σχάρα στους 170°C για 40 λεπτά περίπου.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

BBQ Dry

Argentina

ΥΛΙΚΑ

2 χοιρινές µπριζολοπαντσέτες (περίπου 1,8kg)

25g Μαρινάτα BBQ Dry (Κωδ. 51003)

10g Καρύκευµα Argentina (Κωδ. 4009)

40ml ηλιέλαιο

40ml νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ενυδατώνουµε τη Μαρινάτα BBQ Dry µε το νερό και το ηλιέλαιο και µαρινάρουµε τις µπριζολοπαντσέτες.
  2. Kαρυκεύουµε µε το Καρύκευμα Argentina και τοποθετούµε στη βιτρίνα.

 

Τip: Εναλλακτικά αποστεώστε τη µπριζόλα και µε τα ίδια υλικά ετοιµάστε ρολά αρνίσια.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων