Ψήνουµε στο φούρνο ή στη σχάρα στους 170°C για 40 λεπτά περίπου.
2 χοιρινές µπριζολοπαντσέτες (περίπου 1,8kg)
25g Μαρινάτα BBQ Dry (Κωδ. 51003)
10g Καρύκευµα Argentina (Κωδ. 4009)
40ml ηλιέλαιο
40ml νερό
Τip: Εναλλακτικά αποστεώστε τη µπριζόλα και µε τα ίδια υλικά ετοιµάστε ρολά αρνίσια.
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.