Ψήνουμε το κρέας σκεπασμένο στο φούρνο για 1 ½ ώρα. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 15 λεπτά ακόμη μέχρι να πάρει χρώμα. Εναλλακτικά μαγειρεύουμε σε κατσαρόλα για 1 ½ ώρα περίπου φροντίζοντας να συμπληρώνουμε νερό εφόσον χρειάζεται.
1kg χοιρινό μπούτι (κομμένο σε μεγάλους κύβους)
15g Καρύκευμα Όλυμπος (Κωδ. 40604)
100g Σάλτσα Γλυκιάς Πιπεριάς (Κωδ. 55758)
Λίγο ελαιόλαδο
100g σέλερι
200g καρότα
150g σελινόριζα
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.