Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Χοιρινό κότσι μπύρας με πατάτες

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΠΥΡΑΣ

Ψήνουµε το φαγητό σκεπασµένο για 1 ώρα και 40 λεπτά περίπου στους 180°C.
Ξεσκεπάζουµε και ψήνουµε για επιπλέον 15-20 λεπτά µέχρι να πάρει χρώµα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μπύρας

Πάστα σκόρδου

ΥΛΙΚΑ

2 χοιρινά κότσια 1 1/2kg- 2kg (προαιρετικά µε δέρµα)

150-200g Μαρινάτα Μπύρας (Κωδ. 50632)

10g Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

200g σκληρό τυρί

150g καρότα σε φέτες

500g πατάτες baby

2 φύλλα δάφνης

50ml ελαιόλαδο

100ml µπύρα µαύρη (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκοκαλίζουµε τα κότσια και ανοίγουµε το κρέας µε ένα µαχαίρι για να το γεµίσουµε.
  2. Απλώνουµε λίγη από τη Μαρινάτα και τη µισή Πάστα Σκόρδου εσωτερικά και προσθέτουµε στη µέση το τυρί κοµµένο σε µπαστουνάκια. Κλείνουµε προσεκτικά µε σπάγκο ή περνάµε στο δίχτυ.
  3. Μαρινάρουµε τα κότσια µε τη Μαρινάτα Μπύρας εξωτερικά και απλώνουµε και την υπόλοιπη Πάστα Σκόρδου.
  4. Σε πυρίµαχο σκεύος (µπορούµε να χρησιµοποιήσουµε πήλινο ή σακούλα ψησίµατος) ρίχνουµε τα υπόλοιπα υλικά, αλατίζουµε ελαφρώς, ανακατεύουµε και από πάνω βάζουµε τα µαριναρισµένα κότσια.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων