Ψήνουµε το φαγητό σκεπασµένο για 1 ώρα και 40 λεπτά περίπου στους 180°C.
Ξεσκεπάζουµε και ψήνουµε για επιπλέον 15-20 λεπτά µέχρι να πάρει χρώµα.
2 χοιρινά κότσια 1 1/2kg- 2kg (προαιρετικά µε δέρµα)
150-200g Μαρινάτα Μπύρας (Κωδ. 50632)
10g Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)
200g σκληρό τυρί
150g καρότα σε φέτες
500g πατάτες baby
2 φύλλα δάφνης
50ml ελαιόλαδο
100ml µπύρα µαύρη (προαιρετικά)
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.